Top

Disclaimer

Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is. Afbeeldingen kunnen afwijken van het geleverde product, kleuren en verhoudingen kunnen afwijken van de afgebeelde foto's.

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website. Op deze site wordt geen levertijd en voorraadpositie van leveranciers getoond. Wanneer u vragen over voorraden en levertidjen heeft, kunt u daarvoor contact met ons opnemen via het contactformulier. WIj zullen dan de voorraadpositie bij de desbetreffende importeur(s) voor u opvragen. Indien artikel-,  voorraad- en/of prijsinformatie afwijkt op het moment van uw bestelling behouden wij ons het recht voor om uw bestelling te annuleren onder stornering van uw aankoopbedrag.

FotoFirma behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op.