Top

Nieuws

Nieuw: Elinchrom ELB 400!

 

FotoFirma-Elinchrom-ELB400
20% snellere recycletijd, een OLED display, 25% meer flitsen op vol vermogen én creatieve mogelijkheden; dat is de Quadra ELB 400!

 

Met de ELB 400, het nieuwste mobiele, compacte flitssysteem met ongekende mogelijkheden, heeft Elinchrom weer een ware must-have voor de professionele fotograaf op de markt gebracht.

 

De Elinchrom ELB 400 is meer dan alleen een mobiele studio. De ELB 400 nodigt u uit om met uw creativiteit te spelen. Ga op avontuur, reis naar het onbekende en leg al uw bevinden en ervaringen razendsnel vast met de ELB 400.

Een ELB 400 lampkop weegt slechts 250 gram. Het formaat is niet groter dan een opzetflitser/ speedlight. Toch heeft u met dit lampkopje, welke is uitgerust met een professionele flitsbuis, een flitsvermogen van 424Ws. ter beschikking. En, zoals gewoon bij Elinchrom is deze volledig compatibel met de gehele Elinchrom accessoirelijn, zelfs die van meer dan 45 jaar terug kunt u gebruiken. Het systeem werkt zowel op netstroom als op accustroom. Zo kunt u op één accu lading bijna 400 flitsen genereren op vol vermogen (424Ws). Of veelvoud hiervan wanneer u een lager vermogen wenst.

 

Daarnaast is de lamp uitgerust met een hoogwaardige LED Instellamp (output 50W). Welke ook als videolamp te gebruiken is. De lamp wordt standaard geleverd met een paraplureflector en multicap die geschikt is als diffuser, kleurengelhouder en beschermkap.  

 

Het instellen van de ELB 400 kunt u doen via de ingebouwde Skyport, waardoor WiFi & radiografische communicatie mogelijk is. Zelfs het vastleggen van uw totale set up & instellingen op een computer kunt u vastleggen & regelen.

 

"It makes an incredible difference if you can have complete faith in your equipment. It takes a load off of your mind and lets you focus your ideas." Aldus sportfotograaf Tristan Shu.

Hier lees je meer over zijn ervaringen met de Elinchrom ELB400


nlangs hebben wij een aantal premium merken in ons assortiment opgenomen.
Vanaf nu vindt u Elinchrom studioapparatuur en Tethertools accessoires in onze webshop.

De precisie en kwaliteit van de studioapparatuur van Elinchrom wordt wereldwijd geroemd. Bekende fotografen in binnen- en buitenland werken met Elinchrom en eind 2014 is het opzienbarende nieuwe Elinchrom ELC Pro HD flitssysteem geintroduceerd. 

Naast de professionele range biedt Elinchrom met haar D-lite range A-merk studioflitsers tegen zeer scherpe prijzen voor de veeleisende hobby fotograaf en prosumer. Waarom zou u nog een onbekend merk flitser kopen wanneer u voor hetzelfde geld de betrouwbare Zwitserse precisie van Elinchrom heeft? 

Elinchrom koopt u ook bij FotoFirma.nl