Top

Nieuws

december 2019

FotoFirma is overgenomen door PTH Groep B.V. uit Kollumerzwaag. FotoFirma is met ruim 10 jaar ervaring als specialist in foto- en filmstudiotechniek de ideale kennispartner voor PTH Groep die al meer dan 20 jaar audiovisuele diensten levert aan zakelijke klanten.

 

Martin de Jong van PTH Groep: “De kennis van de techniek, ervaring in de markt en het netwerk dat FotoFirma meebrengt past perfect in onze wens om een kennispartner voor onze klanten te zijn. Meer en meer willen onze relaties naast hun wensen op audiovisuele presentatiesystemen ook geadviseerd worden op het gebied van studiotechniek. Logisch dus dat ons oog viel op FotoFirma; een gerenommeerde niche speler waar we al enige tijd mee samenwerkten. Tegelijkertijd is deze overname een fantastische kans voor FotoFirma om zich verder te ontwikkelen. In onze besprekingen werd al snel duidelijk dat deze overname voor ons allebei synergievoordelen met zich meebrengt.”

 

In de komende maanden zal het aanbod van FotoFirma verder in de dienstverlening van PTH Groep opgenomen worden en zal de website van FotoFirma verder geactualiseerd worden.

 

Heeft u vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via: info@pthgroep.nl