Top

Elinchrom Softbox Indirect Octa Lite 190cm

  • Elinchrom Softbox Indirect Octa Lite 190cm
1.232,89
per stuk

De Elinchrom Indirect Octa 190 staat al jarenlang bekend om het zachte licht wat deze softbox weet te creëren en wordt daardoor veel gebruikt als enige lichtbron. De softbox is zeer licht van gewicht en eenvoudig op te zetten, ondanks het indrukwekkende formaat van 190 cm in doorsnede! Dankzij dit grote formaat zorgt de softbox voor een zeer egaal licht waardoor deze zeer populair is bij professionele fotografen. De softbox stelt de fotograaf in staat om grote groepen of personen uit te lichten zonder dat er teveel schaduwen ontstaan.

De softbox behoort al sinds 1982 tot het assortiment van Elinchrom, waarbij het merk de patenten heeft op zowel het unieke design als de constructie. De Octa lite wordt geleverd met een front diffuser, maar is ook zeer goed te gebruiken zonder diffuser. Ideaal voor model- glamour- en portretfotografie.
U zult verbaasd staan over de geweldige kwaliteit van het licht uit deze populaire softbox!

Door een unieke gepatenteerde constructie en design hebben de indirecte Softboxen wereldwijde bekendheid gekregen. De centraal geplaatste lamphouder maakt het mogelijk om de lamp centraal in de softbox te plaatsen, waardoor het beschikbare licht optimaal benut wordt. Het optische resultaat is een lichtbron, welke zo egaal is dat de Indirecte Softlites vaak liefkozend "The Beauty Light"worden genoemd!

In de doos:
1x Elinchrom Indirect Octa 190
1x Elinchrom Front diffuser
1x Elinchrom Binnen Diffuser
1x Elinchrom Indirect Speedring
1x Elinchrom draagtas


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code