Top

Godox LP-800X Accu Systeem Li-Ion

6% Korting
  • Godox LP-800X Accu Systeem Li-Ion
  • Godox LP-800X Accu Systeem Li-Ion
  • Godox LP-800X Accu Systeem Li-Ion
€ 895,00
845,00
per stuk

Locatie fotografie wordt steeds populairder, waardoor ook de behoefte aan stroomvoorziening op locatie. Eén daarvan betreft de nieuwe Godox LP-800X dit is een draagbaar accupack voorzien van verwisselbare Li-Ion accu's.

Het gewicht is slechts 6.2 kg, daarmee is de unit een stuk lichter dan de traditionele Lood Gel systemen waardoor deze tevens een stuk gemakkelijker te transporteren is. Het is mogelijk om met een 300 Ws lampkop meer dan 1200 flitsen op volvermogen te genereren of ongeveer 400 flitsen wanneer er 3 (drie) lampkoppen op zijn aangesloten. De Godox LP-800X is voorzien van drie normale 220 V stopcontacten, tevens zijn er drie USB poorten voor het herladen van telefoons, tables etc.

In de "Flash"-modus, is de Godox LP-800 X speciaal ontworpen voor gebruik met flitskoppen. Het is ook van toepassing op andere elektrische apparaten met nominaal vermogen. In deze modus, is echter de energiebesparende functie niet beschikbaar, waardoor de ingebouwde batterij 13 tot 20 stand-by kan staan.

In de "Normal" modus (non-flash mode), is het gebruik van flitsers niet beschikbaar. In deze modus, is de energiebesparende functie van de Godox LP-800X wel beschikbaar, waardoor de ingebouwde batterij een standby tijd heeft van meer dan 100 uur.

De drie AC stopcontacten zijn paralel verbonden, waardoor een maximum aan stroomuitvoer mogelijk is. De aansluiting is universeel, waardoor deze in alle landen en regio's te gebruiken is. Er is geen adapter nodig.

De Godox LP-800X wordt geleverd compleet met een Lithium Accu, een lader en een handige draagtas.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code