Top

Elinchrom BRX 500 Unit only

  • Elinchrom BRX 500 Unit only
  • Elinchrom BRX 500 Unit only
  • Elinchrom BRX 500 Unit only
  • Elinchrom BRX 500 Unit only
514,57
per stuk

De BRX serie is zeer geschikt voor de gevorderde- en vakfotograaf. Door een aantal noviteiten behoort hij tot volgende generatie digitale flitsers. Controle, kracht, snelheid en verscheidenheid worden mede mogelijk gemaakt door de diverse voorprogrammeerbare functies en de ingebouwde Skyport RX Module.

De ingebouwde Skyport RX module maakt het mogelijk om de flitsers op afstand onafhankelijk van elkaar of tegelijkertijd aan te sturen, dit is mogelijk omdat u 8 verschillende frequentiekanalen en 4 groepen tot uw beschikking heeft.
De units zijn uitstekend geschikt voor portretten, landschap, product- en architectuurfotografie en leverbaar in 250 & 500 Ws.

Voorzien van Elinchrom bajonetaansluiting, waardoor de lampen sinds 1974 met het volledige gamma van lichtmodifiers en accessoires te gebruiken zijn.


* De optionele Skyport WiFi module  is nodig om het WiFi signaal van de iPhone en iPad te 'vertalen' naar het radiografische signaal van de Skyport. Om de computer (PC of Mac) te gebruiken in de studio en te laten communiceren met de flitsers, is de optionele Skyport USB module  nodig.

De software voor zowel de computer, als de app voor de iPhone en iPad zijn nu al gratis te downloaden, waarbij u in een testomgeving kunt kijken welke mogelijkheden de software in huis heeft!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code