Top

ELC PRO HD 500 Triple Studio SET

  • ELC PRO HD 500 Triple Studio SET
  • ELC PRO HD 500 Triple Studio SET
  • ELC PRO HD 500 Triple Studio SET
  • ELC PRO HD 500 Triple Studio SET
  • ELC PRO HD 500 Triple Studio SET
3.978,99
per stuk

De Elinchrom ELC Pro HD 500 Triple Set betreft een complete startset voor de professionele fotograaf.

De ELC Pro HD compact is de nieuwste flitser van Elinchrom - een flitser met verreweg betere prestaties dan er tot voor kort verkrijgbaar was!

De compact heeft met een maximum vermogen van 500 en 1000 Ws, maar kunnen beide tot een minimum van 8 Ws worden ingesteld. Uitgerust met een OLED display zorgt de ELC voor een zeer nauwkeurige bediening, maar eenvoudig in gebruik.

De herlaadtijd is razendsnel en de Zwitserse precisie garandeert de consistente output - elke keer weer, foto na foto.

Het stopt niet bij de hardware. De software van de ELC is speciaal voor deze compact ontworpen en haalt het meeste uit de flitsers. Dit geeft jou als fotograaf de vrijheid om instellingen te maken aan de hand van jouw persoonlijke wensen, voor elke situatie.

Deze set wordt geleverd met de nieuwe Elinchrom Roller Case. In deze roller case passen 3 ELC units.

In de verpakking:

3x Elinchrom Pro HD 500 Flitskop (500 Ws x 3 = 1500 Ws)
3x Elinchrom Flitsbuis
3x Instellamp 300W
2x Paraplu Reflector 16 cm/ 90°
1x GP Reflector 18 cm/ 60° (Reflector voor de grid)
1x Grid 18cm 30°
1x Snoot + grid
1x Rotalux 50 x 130 cm, inclusief tas, front & binnen diffuser
1x Rotalux Octa 135, inclusief tas, front & binnen diffuser
2x Elinchrom Rotalux Speedring
1x Elinchrom Paraplu ø 105cm Transparant / Wit
1x Elinchrom Paraplu ø 105cm Zilver
3x Click Air Stand (luchtgeveerd statief, koppelbaar, daardoor compact mee te nemen)
1x Skyport Transmitter Speed
3x Netkabel
1x Deflectorset
1x ProTec Roller Case
1x Nederlandse gebruiksaanwijzing


Achtergrond:
Door nieuwe technologieën en innovaties is Elinchrom er in geslaagd om een compleet nieuwe flitser te introduceren. Ze zijn het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in professionele studioverlichting, waarvan 25 jaar in de compact studio flitssystemen. Ontworpen en samengesteld in het hoofdkantoor van Elinchrom te Zwitserland garandeert de grootste duurzaamheid en betrouwbaarheid. De ELC Pro HD een echte alleskunner en laat de creativiteit oneindig zijn!


De ELC flitsers zijn van het maximale vermogen terug te regelen naar 8Ws en hebben super snelle flitstijden over het gehele bereik met een maximum van 1/5260s! Herlaadtijden zijn bliksemsnel, op vol vermogen 0,6s met de ELC500 en 1,2s met de ELC1000 terwijl Zwitserse precisie een constant vermogen en kleurtemperatuur garandeert, opname na opname. De krachtige instellamp van 300W kan gebruikt worden voor filmen en fotograferen.

Door nieuwe functies zoals sequence mode, delayed mode en stroboscopische functies zijn de creatieve mogelijkheden oneindig.

STROBO MODE
De mogelijkheid om te fotograferen met stroboscopische effecten, in één opname of in meerdere opnames. Tot 20 flitsen per seconde.


SEQUENCE MODE
Flitsers in serie schakelen. Hiermee kan je tot 20 ELC's achter elkaar laten flitsen, of in salvo's. Zo kan je ook op vol vermogen de beweging bevriezen, met heel veel frames per seconde.

DELAYED MODE
Flitsen met een vertraging. Geeft de mogelijkheid om op de eerste of tweede sluiter te synchroniseren, en alles wat daartussen valt. Daarnaast is er de mogelijkheid om een vooraf ingestelde vertraging in te stellen binnen een sequence. Met de delayed mode is het mogelijk om beweging mee te nemen in je opname, maar het onderwerp toch scherp vast te leggen.

Het is mogelijk de ELC flitser draadloos vanaf de camera te ontsteken, vermogen te regelen en de instellamp te bedienen. Door de USB MKII module te gebruiken is dit zelfs mogelijk via de Windows en MAC computer. Hierbij heeft u ook de mogelijk om een plattegrond te maken van uw studio waarop u kan aangeven met welke opstelling u een resultaat heeft gemaakt. Ook is het mogelijk om uw lampen vanuit een iPhone, iPad of iPod te bedienen en in te stellen.

Zoals gewoonlijk bij Elinchrom maken ook deze flitsers gebruik van de universele bajonet aansluiting die sinds 1974 gebruikt wordt. Hierdoor kunt u het complete assortiment van softboxen, reflectoren en paraplu’s op deze flitser gebruiken en is het mogelijk om alle accessoires uit te wisselen, of deze voor indoor of outdoor, starter of professional, jong of oud zijn, alles past.
 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code