Top

Elinchrom Power Pack Digital

De nieuwste Elinchrom Digital RX serie is voorzien van de modernste elektronische techniek gecombineerd met een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Voordelen van deze Digital RX is de computer interface, ultra stabiel circuit voor consistent flitskracht en lage synchronisatie voltage ter bescherming van digitale camera's.
 
De generator/powerpack zet netstroom om naar hogere Ws, welke desgewenst door middel van één of twee flitskoppen in de vorm van een flits buiten wordt gebracht. Op deze manier is de Digital RX uitermate geschikt voor de grotere fotoshoots, waar grote onderwerpen uitgelicht of afstanden overbrugd moeten worden. Ook voor de kleinere vormen van fotografie is de Digital RX goed in te zetten. De units zijn symmetrisch digitaal instelbaar. Daarnaast heeft u de volledige beschikking over het gehele accessoirepakket van Elinchrom om uw licht geheel naar wens in te richten en te vormen.
 
 
Ook bij het inrichten grote industriële fotostudio's, zoals bijvoorbeeld autofotografiestudio of een een studio ten behoeve van productfotografie, modelfotografie, meubelfotografie, dierenfotografie, etc. staan wij u graag met raad en daad terzijde.
 
FotoFirma is het adres voor: belichting en verlichting, flitsinstallaties, gemotoriseerde railsystemen, maatwerk rondwanden, 3D-fotografie, circulaire panelen en maatwerk stduio inrichting, meubilair en grid systemen.
Elinchrom Ringflash 3000
Elinchrom Ringflash 3000
€ 1.578,95
LAMPCORD EXTENSION 10M
LAMPCORD EXTENSION 10M
€ 305,00
LAMPCORD EXTENSION 5M
LAMPCORD EXTENSION 5M
€ 259,00
LAMPHEAD TWIN X4 230V
LAMPHEAD TWIN X4 230V
€ 845,00
POWER PACK DIGITAL 2400 RX 230V
POWER PACK DIGITAL 2400 RX 230V
€ 1.749,00