Top
Aanbiedingen

Over FotoFirma

Graag stellen we ons beknopt aan u voor:


 • Wij zijn een kleine webwinkel met een groots en groeiend assortiment.
 • We bestaan sinds 2009.
 • We 

nodigen wij u graag uit om uw vragen te stellen wanneer u advies nodig heeft.
 • Sommige producten leveren we niet echter we gaan u wel helpen om ze te vinden.
 • Als onze leveranciers iets niet snel genoeg kunnen leveren zoeken we voor u naar een alternatief.


  Uitgebreider gezegd:

  FotoFirma bestaat sinds 2009 en levert apparatuur voor in en om de fotostudio. Naast ons groeiende productaanbod is er veel kennis en praktijkervaring aanwezig. Zo kunt u als klant een advies krijgen dat aansluit op uw wensen en mogelijkheden. 

Gebruik het contactformulier a.u.b. voor uw vragen over bestellingen, productvragen en opmerkingen. 

  Onze webwinkel is continue in ontwikkeling en we streven er naar om een groeiend aanbod aan artikelen, beschrijvingen en foto's toe te voegen.

 Bent u naar iets specifieks op zoek dan u bent ook van harte welkom om een bericht te sturen. U kunt daarvoor ons contactformulier gebruiken. Wij kijken graag hoe we u snel van dienst kunnen zijn en de door u gezochte fotografie apparatuur kunnen toevoegen.

  De levertijd van onze artikelen varieert en ligt veelal voor voorraadartikelen bij onze leveranciers tussen de 3 en 5 werkdagen. Helaas komt het door fluctuerende voorraadposities bij de diverse importeurs ook soms voor dat bestellingen langer op zicht laten wachten. Dit heeft te maken met het betrekken van artikelen via verschillende importeurs en zendingen die soms uit China moeten komen. De meeste artikelen worden direct vanuit de importeur of distributeur naar u verzonden. Voor een aantal artikelen geldt dat we een verzamelbestelling bij onze leveranciers plaatsen. Hierdoor kunnen wij de verzendkosten laag houden en zijn wij toch in staat een goede prijs te bieden.

  
Door de sterk varierende voorraadpositie bij onze leveranciers kunnen we helaas de levertijden niet garanderen en komt het soms onverhoopt voor dat een artikel niet langer leverbaar is. In die gevallen mailen wij u voor overleg. U heeft dan altijd de mogelijkheid om op uw bestelling te wachten of om er voor te kiezen dat uw aankoopbedrag direct wordt teruggeboekt.

  

FotoFirma
  
KvK: 53561317

  OBnr: NL1084.19.976.B01