Top

Elinchrom BRX Professional 500/500/500 Set

  • Elinchrom BRX Professional 500/500/500 Set
  • Elinchrom BRX Professional 500/500/500 Set
  • Elinchrom BRX Professional 500/500/500 Set
  • Elinchrom BRX Professional 500/500/500 Set
2.358,99
per stuk

De Elinchrom BRX 500 Triple Sudio Set betreft een complete studio set uitgerust met de BRX 500 Ws. compact studioflitslampen van Elinchrom. 
 
De BRX betreft de prosumer lijn van Elinchrom, geschikt voor de gevorderde en professionele fotograaf. Het Zwitserse merk staat bekend om de doordachte en hoogwaardige kwaliteit, dit vindt men o.a. terug in de constructie van de lamp en de het licht wat vanuit deze lampen komt. Naast een consistente flits, begint bij Elinchrom de lichthoek met 180°. Hierdoor heeft u te allentijde het meest optimale rendement van de optionele lichtvormers. Hierover gesproken, wist u dat bij Elinchrom alle accessoires onderling uitwisselbaar zijn. Zo kunt u alle lichtvormers van nu, het verleden en toekomst blijven combineren. Ook kunt u de accessoires vanuit de studio combineren met die van de outdoor of vice versa. Wilt u een combinatie met de accessoires van de flitslampen en continulampen? Ook dat is mogelijk!      
 
Zoals gewoon bij Elinchrom, zijn ook de BRX flitsers zeer gebruiksvriendelijk. De logische en herkenbare menustructuur, maakt dat de lampen als het ware instinctief geheel naar wens zijn in te stellen. Het flitsvermogen is digitaal instelbaar over 5 hele f-stops tot 1/10e f-stop (overigens ook dit is weer instelbaar). Naast de flitslamp is de lamp ook voorzien van een instellamp, waarmee direct te zien is waar en hoe de schaduwen vallen. 
 
Doordat de lamp is uitgerust met een dubbele paraplubuis, één aan de onderzijde en een centraal geplaatste, is ook het werken met deflectoren (EL26310) mogelijk is. Met een deflector kun je naast de lichtintensiteit ook het karakter van het licht manueel veranderen. (NB: U hoeft niet verder te zoeken, want de deflectorset zit al in deze set!
 
Zoals alle huidige Elinchrom flitsers is ook deze serie uitgerust met het befaamde ingebouwde Skyport systeem, waardoor draadloze communicatie met de lampen mogelijk is. De trigger voor op de camera wordt tevens bij deze set geleverd. Via de eveneens bijgeleverde Computer USB MKII Module is het ook mogelijk om de instellingen vanuit een computer te doen en gelijktijdig op een computer als een soort virtueel logboek op te slaan. De BRX betreft een dynamisch systeem, waardoor er regelmatig nieuwe firmware vrijkomt. Via de USB Module heeft u de mogelijkheid om deze te laden. 
Ook zijn de BRX lampen via een iPhone of iPad in te stellen, hiervoor gebruikt u de optioneel verkrijgbare WiFi module (EL19356). 
 
De set is o.a. uitgerust met de nieuwe Elinchrom Roller Case, waardoor de complete set zeer gemakkelijk te transporteren is. De set is voorzien van 3 quick lock statieven (88-235cm), zoals de naam al zegt snel op te zetten en te gebruiken voor softboxen met een diameter tot ø135cm. 
 
 
- 3 x BRX 500 Ws 
- 1 x GP reflector 18 cm 60º 
- 1 x Grid 18 cm 30º 
- 1 x Portalite softbox 66 x 66 cm 
- 1 x Portalite softbox ø 56cm 
- 2 x U - Reflector 16 cm 90º 
- 3 x statief met quick lock system 
- 1 x statieftas met ruimte voor paraplu's 
- 1 x ProTec Rolling Case 
- 3 x netsnoeren 
- 3 x protective hoods 
- 1 x Synchronisatiekabel 5,0 m 
- 1 x Skyport Speed PLUS transmitter 
- 1 x Paraplu Translucent ø 85cm
- 1 x Paraplu Zilver ø 85cm 
- 1 x Deflectorset
- 1 x USB MKII Module


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code