Top

Savage Papier Tech Green (2,72 x 11 meter)

  • Savage Papier Tech Green (2,72 x 11 meter)
69,00
per stuk

Papier Chroma Green (2,72 x 11 meter)

Achtergrondpapier is voor fotografen een populair achtergronditem. Achtergrondpapier geeft geen horizon, de achtergrond loopt door in de ondergrond. Er zijn diverse handige systemen op de markt (bijvoorbeeld het eigen merk van FotoFlits of Manfrotto) waarbij u direct kunt beschikken over meerdere rollen en hierdoor voor verschillende opdrachten snel kunt afwisselen in achtergronden. Bij achtergrondpapier is het bedrukken met effecten minder goed mogelijk waardoor u achtergrondrollen voornamelijk ziet in gelijkmatige kleuren. De grote diversiteit in kleurkeuze compenseert het gemis aan effecten.
Het is handig om een aantal zaken in ogenschouw te nemen bij de aanschaf van achtergrondpapier. Op deze wijze kunt u uw achtergrondpapier in een goede conditie houden.
Het opslaan
Om het kromtrekken, als gevolg van de zwaartekracht of eventuele vochtinwerking te voorkomen dient u een rol achtergrondpapier verticaal op te slaan hiervoor is een aanzienlijke plafondhoogte noodzakelijk. Er zijn speciale systemen in de handel waarmee u uw rol achtergrondpapier simpel verticaal aan de muur kunt bevestigen. Een alternatief is om uw rollen op te slaan in een afsluitbare PVC buis.
Het bevestigen
Gaat u uw rol achtergrondpapier voor langere tijd bevestigen op een horizontaal wand support systeem is het raadzaam om de rol achtergrondpapier aan de binnenzijde te voorzien van een aluminium tube/buis, hierdoor wordt de kans op krom trekken aanzienlijk teruggebracht. Beschadigd papier is zeer lastig, zo onmogelijk te corrigeren en wanneer u dan gaat uitrollen zult u over de hele lengte van de rol kreukels zien.
Indien geen gebruik gemaakt wordt van een expanset, voorkom het uitrollen van de papierrol;
Het meest handig is het om het uitrollen de eerste keer samen met een assistent/ collega te doen. Wanneer u de rol op een pole heeft bevestigd kunt u het verder uitrollen van papier door een clamp tegengaan. Om te voorkomen dat de snelheid de hele rol afrolt is het belangrijk om de eerste keer niet teveel papier af te rollen en de rol langzaam aan af te rollen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code