Top

Folux 69 Achtergrond Rol 2.72x11m eco white

  • Folux  69 Achtergrond Rol 2.72x11m eco white
75,00
per stuk

69 Folux achtergrondpapier afmeting 2.72 x 11 m eco white

Ons nieuwe Eco White fotografisch achtergrondpapier is een schitterend helder wit papier, gelijk aan arctic white achtergrondpapier. Het enige verschil is dat dit papier vriendelijker voor het milieu is. Waarom wordt het ECO vriendelijk genoemd? Het wordt vervaardigd van hout uit gecertificeerd, gekweekte bossen en de productie wordt voor 100% aangestuurd door hydro power. Het is eveneens gegarandeerd ECF vrij (elementair chloor vrij) en bevat gerecyclede fibre. Het is voor 100% recyclebaar. Promote uw studio als Groen en vriendelijk voor het milieu.

Folux achtergrondpapier kenmerkt zich door een superieure kwaliteit.Met een gewicht van 180 gram per vierkante meter, is het Folux papier het zwaarste papier op de markt. Door deze dikte is het papier minder kwetsbaar en beter te hanteren. Het oppervlak heeft een minieme structuur en is antireflecterend. Door de met ultra fijne processoren gestuurde productie wordt de kleurkwaliteit en kleur constantheid gegarandeerd over de gehele rol en ook rollen die een tijd later worden gekocht, hebben exact dezelfde kleur!

Het papier zit op een stevige kartonnen kern, die zonder door te zakken op elk ophangsysteem past. U kunt kiezen uit 55 kleuren, die allemaal uit voorraad leverbaar zijn. De kleuren die op het scherm zijn afgebeeld kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur, omdat dit te maken kan hebben met de instelling van uw monitor. U kunt altijd een kleurenkaart aanvragen.

Leveringsomvang / Kenmerken:
- Rol Achtergrondpapier
- Afmeting: 2.72 x 11 m
- Kleur: Eco white (69)
- Gewicht: 180 gram per vierkante meter
- Stevige kartonnen kern
- 100% recyclebaar, vriendelijker voor het milieu

Verzendkosten:
Nederland:  rollen van 2.75m totaal per bestelling slechts € 15,-
Belgie:        rollen van 2.75m totaal per bestelling slechts € 22,50


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code