Top

Elinchrom D-Lite RX ONE To Go Softbox set

 • Elinchrom D-Lite RX ONE To Go Softbox set
 • Elinchrom D-Lite RX ONE To Go Softbox set
 • Elinchrom D-Lite RX ONE To Go Softbox set
 • Elinchrom D-Lite RX ONE To Go Softbox set
578,99
per stuk

De D-Lite RX ONE van ELinchrom is de beste flitsset om met studiofotografie te beginnen.

“Lighting Your Way”, vrij vertaald: "Belichting Zoals u dat wilt". De ONE staat voor een flitsvermogen van 100 Ws. (Perfect voor portret- & modelfotografie). Met deze jongste telg heeft het Zwitserse merk Elinchrom wederom een brug geslagen naar de ambitieuze fotograaf met creatieve ideeën die tot op heden nog budgettair werd tegengehouden.

Deze D-Lite RX ONE To Go set bestaat uit twee flitskoppen. De D-Lite RX is uiteraard voorzien van een instellicht, welke zowel los, als proportioneel met het flitsvermogen instelbaar is. De lampen hebben per lamp een lichtoutput die hoger is dan het vermogen van vier speedlights in de allerhoogste vermogensklasse. Kortom; licht genoeg voor heel veel doeleinden en ideaal voor de startende fotograaf met een kleine studioruimte, maar ook de professionele fotograaf zal met deze Elinchrom D-lite ONE zijn creativiteit de sporen kunnen geven!

Daarnaast zijn de lampen voorzien van een ingebouwde Skyport radio-ontvanger, waarmee ze op afstand instelbaar zijn, hetgeen mogelijk is met de meegeleverde transmitter, maar ook met een smartphone en computer. De intelligente koeling maakt dat de lamp ook langdurige fotosessies aan kan.

De lampenset wordt compleet geleverd inclusief de statieven, statieftas, Skyport Transmitter (voor radiografisch instellen van de lampen en triggering), twee portalite softboxen, synchronisatiekabel, netsnoeren en een draagtas voor de lampen, waardoor de set direct te gebruiken is! * Het is zelfs mogelijk om de lampen met een iPhone of iPad in te stellen. Hiervoor gebruikt u de optioneel verkrijgbare WiFi module (EL19356) hiermee kunt u het WiFi signaal van de iPhone en iPad te 'vertalen' naar het radiografische signaal van de Skyport. Ook is het mogelijk om de computer (PC of Mac) te gebruiken in de studio en te laten communiceren met de flitsers, hiervoor gebruikt u de optionele Skyport USB module (EL19363). Als u in het bezit bent van deze module is het niet alleen mogelijk om de lampen vanuit uw computer of laptop in te stellen, maar is het tevens mogelijk om de gehele studio setup dititaal op te slaan (waar stond het model, te fotograferen onderwerpen, wat waren de lampopstellingen, compleet met gebruikte modifiers (softboxen, reflectoren) en lampinstellingen vast te leggen.) Kortom een logboek met de goede en verbeterpunten! Ideaal voor de student, maar ook voor professionele reproducties.

Het Zwitserse merk Elinchrom staat niet alleen bekend om haar hoge kwaliteit, maar ook haar enorme uitgebreide assortiment lichtvormers, welke ook nog eens onderling uitwisselbaar is. Dus mocht u doorgroeien, dan kunt u de accessoires vanuit deze set blijven gebruiken op de daarop volgende!

PRODUCTKENMERKEN:

 • Elinchrom D-Lite RX ONE Compact studioflitser
 • Vermogen in Ws 100
 • Standaard lichthoek 180°
 • F-Stop (1m, 100 ISO, reflector 48°) 32.4
 • Vermogensbereik in Ws 6 - 100 
 • Vermogensbereik in f-stops 5
 • Recycle tijd, min. - max. vermogen 0.44 - 1.5 
 • Flitsduur (t 0,5) op max. vermogen 1/2200
 • Flitsbuis: Plug-in, zelf te vervangen EL24000
 • Skyport Ingebouwde Skyport transceiver. 4 groepen, 8 frequenties met alle RX mogelijkheden
 • Instellicht 100W, opbrengst 150W
 • Bi-Voltage 90 - 260V.

IN DE DOOS:
- 2x Elinchrom D-Lite RX ONE;
- 2x Elinchrom 100 W Instellamp
- 2x Elinchrom Flitslamp
- 2x Elinchrom protective cap
- 1x Elinchrom Synchronisatiekabel 5 meter
- 2x Netsnoer
- 1x Elinchrom Portalite Square Softbox 66 x 66cm
- 1x Elinchrom Portalite Octa Softbox ø 56 cm
- 1x Elinchrom Translucent deflector
- 1x Elinchrom EL-Skyport transmitter Plus
- 1x Elinchrom statiefset 2 (min. 88cm., max.235cm) met Elinchrom statieftas
- 1x Elinchrom Tube koffer voor flitsunits e/o. AccessoiresReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code