Top

Elinchrom D-Lite RX4 One Head Kit

  • Elinchrom D-Lite RX4 One Head Kit
378,99
per stuk

Met de D-Lite RX serie heeft Elinchrom de weg geopend voor de ambitieuze fotograaf met creatieve ideeën. De D-Lite RX flitsers zijn net als hun grotere broers, de ELC en de BRX flitsers volledig digitaal per 1/10 regelbaar over totaal 5 f-stops. Dit kan op het apparaat en via een draadloze Skyport Transmitter onafhankelijk per flitser gedaan worden. Tevens kunt u op afstand een test flits maken en het instellicht in of uit schakelen. Het instellicht heeft een effectief vermogen van 150W en kan op vier verschillende standen gezet worden; Uit, Proportioneel, minimaal en maximaal vermogen.


Voor het triggeren kunt u ook een Synchronisatie kabel of de slave functie gebruiken. De ingebouwde slave functie is programmeerbaar waardoor deze met studioflitsers en met Speedlite’s kan samen werken. De D-Lite RX flitsers maken gebruik van de universele bajonet aansluiting die Elinchrom sinds 1974 gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om alle Elinchrom accessoires hierop te gebruiken en uit te wisselen; indoor of outdoor, starter of professional, oudere of de nieuwste types, alles past!

De D-Lite flitsers zijn nu ook uitgerust met alle “RX” functies. Zo kunt u met een Skyport USB Module de flitsers via de Windows en MAC computer bedienen en een plattegrond maken van uw lichtopstelling. Uw iPhone, iPad en iPod Touch kunt u als afstandsbediening voor uw flitsers gebruiken door de Skyport WiFi module.

Leveringsomvang:

 

   1x Elinchrom D-Lite RX 4 Flitskop (400 Ws)

   1x Beschermkap

   1x Synchronisatiekabel (5 meter)

   1x Netkabel

   1x Gebruiksaanwijzing

   1x 1x Paraplu Reflector 16 cm/ 90°

   1x Quick Lock Statief

 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code