Top

Elinchrom ELB 400 HS lampkop (Quadra HS)

  • Elinchrom ELB 400 HS lampkop (Quadra HS)
  • Elinchrom ELB 400 HS lampkop (Quadra HS)
422,28
per stuk

Het scherp vastleggen van actie en beweging lijkt, naast speciale vaardigheden, ook te vragen om geavanceerde apparatuur, maar niets is minder waar. Met de Elinchrom ELB 400 HS lampkop en de EL-Skyport Transmitter HS wordt actiefotografie kinderspel! De nieuwe Elinchrom ELB 400 HS lampkop is speciaal ontworpen voor Hi-Sync fotografie.
Wanneer u de HS lampkop combineert met de EL-Skyport Transmitter Plus HS kunt u werken met een sluitertijden tot 1/8000 sec.! Dit betekent dat u met een open diafragma én uw flitsers het overweldigende zonlicht kan onderdrukken.

De HS lampkop is compatibel met de ELB 400 en alle eerdere generaties Quadra's. Net als de andere Quadra lampkoppen weegt de HS lampkop slechts 280 gram en is de kop uitgevoerd met een gebalanceerde 20W daglicht led. Door zijn kleine formaat is deze gemakkelijk mee te nemen en is deze op plaatsen te gebruiken waar dat onmogelijk is met een normale studioflitser.

De Quadra ELB HS lampkop wordt geleverd met verwisselbare 2m. lampkabel, de Quadra paraplu reflector ø 13,5cm / 90 ° compleet met multi functional cap (diffuser, beschermkap & filterhouder) en een Quadra beschermkap die direct op de lamp geplaatst wordt voor een nog compacter transport. NB: Naast de losse Quadra ELB 400 HS flitskop (EL20153), is deze ook verkrijgbaar in een set met de alom geprezen ELB 400 (EL10416.1).


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code