Top

ZOOM PRO HD (incl. Flash Tube, Halogen 300 W, Fuse, Glass Dome transparent, 5 m Flash Cable)

  • ZOOM PRO HD (incl. Flash Tube, Halogen 300 W, Fuse, Glass Dome transparent, 5 m Flash Cable)
  • ZOOM PRO HD (incl. Flash Tube, Halogen 300 W, Fuse, Glass Dome transparent, 5 m Flash Cable)
999,00
per stuk

Elinchrom produceert al sinds de 60-er jaren zoom of focuseerbare flitslampen. Ondertussen was het tijd om de lampen met dit bruikbare kenmerk met de huidige technische ontwikkelingen onderhanden te nemen. Het resultaat mag er zijn.  Een serie van drie nieuwe lampkoppen voor de power packs, welke allen uitgerust zijn met een zoomfunctie.
 
De
Zoom Pro HD
versie biedt u dankzij de doorontwikkelde plug-in flitsbuis, welke is uitgerust/samengesteld uit de meest hoogwaardige componenten, waaronder de "heavy duty" electrodes, welke een maximum aan kleurstabiliteit en zwaar professioneel gebruik in de digitale fotografie. Deze lamp is dan ook de beste keuze voor catalogus en 3D fotografie.
 
Verder is deze lamp uitgerust met een "low noise" koeling, welke door een microprocessor wordt gecontrolleerd. De lampen zijn voorzien met een transparante dome. Aan weerzijden van de lamp zit een draaiknop, waarmee u de positie van instellicht en flitsbuis kunt instellen. Zo heeft u optimale controle over uw licht. Zoals gewoon bij Elinchrom passen ook op deze lamp alle accessoires (softboxen en reflectoren) van Elinchrom.
 
Deze lamp is met verloopkabel ook te gebruiken in combinatie met een Ranger RX of Ranger Quadra outdoor-/accusysteem.
 
1 x Elinchrom Zoom Pro HD lampkop, compleet met;
Flitsbuis
Instellamp
Beschermkap
Glazen Dome
Lampkabel 5 meter


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code