Top

D-Lite RX ONE 3 Head Set w/ tripod

  • D-Lite RX ONE 3 Head Set w/ tripod
  • D-Lite RX ONE 3 Head Set w/ tripod
  • D-Lite RX ONE 3 Head Set w/ tripod
720,00
per stuk

Met de D-Lite RX serie heeft Elinchrom de weg geopend voor de ambitieuze fotograaf met creatieve ideeën. De D-Lite RX flitsers zijn net als hun grotere broers, de ELC en de BRX flitsers volledig digitaal per 1/10 regelbaar over totaal 5 f-stops. Dit kan op het apparaat en via een draadloze Skyport Transmitter onafhankelijk per flitser gedaan worden. Tevens kunt u op afstand een test flits maken en het instellicht in of uit schakelen. Het instellicht heeft een effectief vermogen van 150W en kan op vier verschillende standen gezet worden; Uit, Proportioneel, minimaal en maximaal vermogen.
 
Voor ontsteking kunt u ook een Synchronisatie kabel of de slave functie gebruiken. De ingebouwde slave functie is programmeerbaar waardoor deze met studioflitsers en met Speedlite’s kan samen werken. De D-Lite RX flitsers maken gebruik van de universele bajonet aansluiting die Elinchrom sinds 1974 gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om alle Elinchrom accessoires hierop te gebruiken en uit te wisselen; indoor of outdoor, starter of professional, oudere of de nieuwste types, alles past!
 
De D-Lite flitsers zijn nu ook uitgerust met alle “RX” functies. Zo kunt u met een Skyport USB Module de flitsers via de Windows en MAC computer bedienen en een plattegrond maken van uw lichtopstelling. Uw iPhone, iPad en iPod Touch kunt u als afstandsbediening voor uw flitsers gebruiken door de Skyport WiFi module.
 
3x Elinchrom D-lite RX One Flitskop (100 Ws)
3x Elinchrom Flitsbuis
3x Elinchrom Instellamp
3x Beschermkap
2x Paraplu Reflector 16cm/ 90°
1x Elinchrom Paraplu 83cm Wit (indirect)
1x Elinchrom Paraplu 83cm Transparant
1x Elinchrom Portalite Softbox 66 x 66 cm
1x Quick Lock Statief set met tas (3 statieven in draagtas)
1x Skyport Transmitter Speed
1x Synchronisatie kabel (5 meter)
3x Netkabel
1x Tube Bag voor 2 units en/of accessoires
1x Gebruiksaanwijzing


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code