Top

Elinchrom BRX 250/250 To Go Set + Statiefset

  • Elinchrom BRX 250/250 To Go Set + Statiefset
  • Elinchrom BRX 250/250 To Go Set + Statiefset
  • Elinchrom BRX 250/250 To Go Set + Statiefset
  • Elinchrom BRX 250/250 To Go Set + Statiefset
  • Elinchrom BRX 250/250 To Go Set + Statiefset
1.171,18
per stuk

De BRX flitsers zijn een van de meest moderne flitsers. Door de snelle flitsbuis, grote koeling en uitgebreide instellingen zijn deze geschikt voor de gevorderde en professionele fotograaf.
De BRX flitsers zijn volledig digitaal per 1/10 regelbaar over totaal 5 f-stops. Dit kan op de flitser zelf maar ook via een draadloze Skyport Transmitter onafhankelijk per flitser gedaan worden. Tevens kunt u op afstand een testflits maken en het instellicht in of uit schakelen. Het instellicht heeft een effectief vermogen van 150W en kan op drie verschillende standen gezet worden; Uit, Proportioneel en is onafhankelijk te bedienen.
 
Voor ontsteking kunt u ook een Synchronisatie kabel of de slave functie gebruiken. De ingebouwde slave functie is programmeerbaar waardoor deze met studio flitsers en met Speedlite’s kan samen werken. De BRX flitsers maken gebruik van de universele bajonet aansluiting die Elinchrom sinds 1974 gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om alle Elinchrom accessoires hierop te gebruiken en uit te wisselen; indoor of outdoor, starter of professional, oudere of de nieuwste types, alles past!
 
De BRX flitsers behoren tot de “RX” familie. Zo kunt u met een Skyport USB Module de flitsers via de Windows en MAC computer bedienen en een plattegrond maken van uw lichtopstelling. Uw iPhone, iPad en iPod Touch kunt u als afstandsbediening voor uw flitsers gebruiken door de Skyport WiFi module.
 
 
2x Elinchrom BRX 250 Flitskop (250 Ws)
2x Elinchrom Flitsbuis
2x Elinchrom Instellamp
2x Beschermkap
2x Portalite Softbox 66 x 66cm
1x Quick Lock Statief set met tas (2 statieven in draagtas)
1x Skyport Transmitter Speed
1x Synchronisatie Kabel 5m
2x Netkabel
1x Tube Bag voor 2 units en/of accessoires
1x Handleiding
 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code