Top

Elinchrom D-Lite RX 2/4 To Go Set

  • Elinchrom D-Lite RX 2/4 To Go Set
  • Elinchrom D-Lite RX 2/4 To Go Set
  • Elinchrom D-Lite RX 2/4 To Go Set
  • Elinchrom D-Lite RX 2/4 To Go Set
731,95
per stuk

Met de D-Lite RX serie heeft Elinchrom de weg geopend voor de ambitieuze fotograaf met creatieve ideeën. De D-Lite RX flitsers zijn net als hun grotere broers, de ELC en de BRX flitsers volledig digitaal per 1/10 regelbaar over totaal 5 f-stops. Dit kan op het apparaat en via een draadloze Skyport Transmitter onafhankelijk per flitser gedaan worden. Tevens kunt u op afstand een test flits maken en het instellicht in of uit schakelen. Het instellicht heeft een effectief vermogen van 150W en kan op vier verschillende standen gezet worden; Uit, Proportioneel, minimaal en maximaal vermogen.
 
Voor ontsteking kunt u ook een Synchronisatie kabel of de slave functie gebruiken. De ingebouwde slave functie is programmeerbaar waardoor deze met studioflitsers en met Speedlite’s kan samen werken. De D-Lite RX flitsers maken gebruik van de universele bajonet aansluiting die Elinchrom sinds 1974 gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om alle Elinchrom accessoires hierop te gebruiken en uit te wisselen; indoor of outdoor, starter of professional, oudere of de nieuwste types, alles past!
 
De D-Lite flitsers zijn nu ook uitgerust met alle “RX” functies. Zo kunt u met een Skyport USB Module de flitsers via de Windows en MAC computer bedienen en een plattegrond maken van uw lichtopstelling. Uw iPhone, iPad en iPod Touch kunt u als afstandsbediening voor uw flitsers gebruiken door de Skyport WiFi module.

Leveringsomvang:

 

   1x Elinchrom D-lite RX 2 Flitskop (200 Ws)

   1x Elinchrom D-lite RX 4 Flitskop (400 Ws)

   2x Elinchrom Flitsbuis

   2x Elinchrom Instellamp

   2x Beschermkap

   2x Paraplu Reflector 16cm/ 90°

   1x Elinchrom Paraplu 83cm Zilver

   1x Elinchrom Paraplu 83cm Transparant

   1x Quick Lock Statief set met tas (2 statieven in draagtas)

   1x Skyport Transmitter Speed

   1x Synchronisatie kabel (5 meter)

   2x Netkabel

   1x Tube Bag voor 2 units en/of accessoires

   1x Gebruiksaanwijzing

 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code